Vaillant Group

Vaillant Group

A Vaillant Group ügyfeleinek energia-megtakarítást, egészséges és könnyen kezelhető megoldást kínál a fűtés és melegvíz-készítés területén.

A Vaillant-csoport egy nemzetközi, családi tulajdonú vállalkozás, melynek több mint 140 éves múltja van. Fűtéstechnika a vállalat fő üzleti tevékenysége, mellyel a cég a második legnagyobb európai gyártó ezen a területen. Ezen felül aktív szerepet játszik a szellőztetés és a légkondicionálási technológia területén is. A cégcsoport termékei és szolgáltatásai fejlesztését és gyártását Németországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Olaszországban, Szlovákiában, Törökországban és Kínában végzi. A Vaillant-csoport több, mint 20 országban van jelen saját leányvállalati képviselettel és több mint 60 államba exportál.

A Vaillant-csoport kiemelt figyelmet fordít olyan termékek és rendszerek előállítására, melyek a megújuló energiaforrásokon alapulnak. Európa szerte egyre nagyobb az igény ezekre a termékekre . Alkalmazásuk mindenek előtt a hőszivattyúknál jelenik meg, melyek hasznosítják a föld hőjét vagy a külső környezeti levegőt és a termikus napenergiát. A másik fontos pillért a hibrid rendszerek jelentik , melyek a megújuló energiákat számos fűtő berendezéssel kombinálják , mely révén egy különösen hatékony és intelligens rendszer valósul meg.

A Vaillant-csoport egyike a világ vezető gyártóinak, akiknek fontos a környezetbarát fűtés- és légkondicionálás technika, melyek alkalmazása egyre kiemelkedőbb szerepet játszik.

Az otthonunk és a világ klíma környezete elválaszthatatlanok egymástól. A modern fűtési technológiák már készen állnak arra, hogy hozzájáruljanak a klímavédelmi célokhoz. Csak Németországban, az elavult fűtési rendszerek lecserélésével az új rendkívül hatékony és környezetbarát technológiára, egy év alatt több mint 30% energiát takarítottak meg, mindamellett, hogy 30% CO2 kibocsátás csökkentést értek el.