JUMPLINK

A kaland folytatódik!

Országos, 20.03.2011

Tavaly nyáron indult útjára a Saunier Duval Élményvilág Akciója, amely (ahogyan ez a Saunier Duval-tól már az évek során megszokhattuk) újra szakított az általános „gyűjts pontot és váltsd be nyereménytárgyakra” koncepcióval.

Az egyelőre a kivitelező partnerek számára meghirdetett akcióban a készülékek vonalkódjait kell visszaküldeni, s az ezekért kapott „SD mosoly”-ok élményajándékokra válthatók be. A jelenlegi kínálatban több mint 160-féle ilyen ajándék érhető el. A férfias tankvezetéstől kezdve, a hölgyeket érdekelhető masszázs és szépségkúrákon keresztül a 4*-os wellness hétvégékig mindenki megtalálhatja a számára kikapcsolódást jelentő elfoglaltságot. Nagy előny, hogy a legtöbb ajándék már néhány darab készülék beszerelésével hozzáférhető, így a kiszemelt program egyszerűen és gyorsan elérhető.

Ráadásként a Saunier Duval az ajándékok adóvonzatait is kifizeti, így a résztvevő partnerek gondtalan szórakozása teljes mértékben biztosított.

Az elérhető programok a 100 oldalas Saunier Duval Élményvilág Albumban, vagy az akció weboldalán a www.elmenyvilag.hu oldalon részletes megtekinthetők.


Vissza