Webhelyünk cookie-kat használ, hogy a böngészést optimalizálja, visszajelzést ad számunkra a szükséges változtatásokat illetően, hogy Önnek a lehető legjobb élményt biztosíthassuk. Továbbá segíti hasznos és új tartalmak ajánlását. A cookie-k engedélyezéséhez kattintson az „Engedélyez” gombra, vagy egyszerűen csak folytassa a böngészést.

Elfogadom Elutasítom

Szervizhálózat

A Saunier Duval szervizhálózata

A sikeres piacra jutás és a hosszú távú piaci jelenlét megőrzése lehetetlen jól kiépített és szakszerűen működtetett szervizhálózat nélkül, melynek kialakítása a Saunier Duval alapítása után azonnal megkezdődött.

A Saunier Duval jelenleg országos szervizhálózattal rendelkezik, amelynek keretén belül mintegy 150 partner több mint 300, általunk kiképzett és vizsgáztatott szerelője tevékenykedik. Ezzel elértük, hogy az Magyarország közel 100 helyiségében működik kiképzett szerelőnk, így gyakorlatilag az országban bárhol, 30 kilométeres körzeten belül elérhető egy-egy szerviz szakemberünk.

A szervizhálózat működése

Szervizpartnereink az adott körzetben jogosultak és kötelesek a Saunier Duval nevében eljárni olyan ügyekben, mint ügyfélszolgálati üzembe helyezés, szervizelés, karbantartás, tanácsadás stb. A szervizpartnerek meghatározott alkatrészkészletet tartanak raktáron, így a meghibásodások többsége 24 órán belül elhárítható.