Keresés

Felhasználási feltételek

Online címkekészítő szoftverhez

A Vaillant Saunier Duval Kft ingyenesen bocsátotta rendelkezésre a vállalatok és szakemberek részére ezt az eszközt ahhoz, hogy megkönnyítse a fűtő, hűtő, melegvíz-készítő és klímatechnikai rendszerek rendszercímkéjének elkészítését. Ennek ellenére az önálló rendszerek energiahatékonyságának kiszámításáért továbbra is a rendszert összeállító kivitelező felel.

A Vaillant Saunier Duval Kft nem vállal semmilyen felelősséget a kalkulációs szoftver által kiszámított energiacímke helyességéért akkor, ha a szóban forgó rendszer olyan termékeket is tartalmaz, amelyeket nem a Vaillant Saunier Duval Kft forgalmaz. Ezen kívül a rendszercímke számító program helyes működése azon alapul, hogy a felhasználó milyen adatokat ad meg. Ezek valódiságával és helyességével kapcsolatban a Vaillant Saunier Duval Kft nem vonható felelősségre.

Az energiacímke számító eszközzel kapcsolatos minden jog a Vaillant GmbH (Berghauser StraBe 40, 42859, Remscheid; adószáma DE-811 142 240) kizárólagos szellemi tulajdona. Másolása, reprodukálása, terjesztése, kölcsönzése vagy tartalmának részleges, illetve teljes mértékű felhasználása és átvétele a Vaillant GmbH írásos hozzájárulása, valamint engedélye nélkül szigorúan tilos. Ugyancsak tilos ezt a terméket közvetlenül vagy közvetve külön pénzügyi bevételt eredményező kereskedelmi tevékenységekhez felhasználni.

Az eszköz használatával Ön elfogadja a www.saunierduval.hu honlap Általános használati feltételeit is.