115 év tapasztalat

Megbízható partnerhálózat

Keresés

Kik vagyunk?

Saunier Duval - bevált technológia és erős partnerkapcsolatok

A Saunier Duval fűtőegységek tervezésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozó francia vállalat. Több mint 100 éve gyárt megbízható termékeket, amelyek egyik fő jellemzője, hogy nap mint nap képesek bizonyítani kiválóságukat. A termékminőség mellett nagy jelentőséget tulajdonítunk a bizalmon alapuló partnerségnek. Végül is, egy széleskörű, kompetens szolgáltatás nyújtása a termékpalettára jellemző magas, megbízható műszaki minőség kiegészítésére szolgál. Míg a termékek és a szolgáltatások kiválósága a mi erőnk, büszkék vagyunk arra is, hogy mindig könnyen elérhetők és megközelíthetők vagyunk - ezzel is könnyítve életünket.

Ismerje meg márkánkat

SD Magyarországon

Összeállításunk cégünk rövid történetét, együttműködésünk eredményeit, kiemelkedő mozzanatait, gazdasági hátterét foglalja össze.

117 év történelem

1907. Charles Saunier és Maurice Duval megalapítja a Saunier Duvalt. Alig 100 év múlva, cégük Euróba vezető gázkészülék-gyártója.

Tudta Ön, hogy...

Érdekességek, meglepő tények és történetek a Saunier Duval márka életéből és termékeiről.

Karrier

Időnként látogasson el erre az oldalra, hátha éppen egy Önt érdeklő munkakörbe keresünk kollégákat.

Mit csinálunk? Hogyan csináljuk?

A Saunier Duval-nál világosan meghatározott termékkínálatunk van. Ez magában foglalja a hagyományos és kondenzációs kazánokat, amelyek fűtést és melegvizet biztosítanak, a megújuló energiákat támogató rendszereket, valamint a kiváló minőségű napenergiával működő megoldásokat. Az összes termékkategóriához a megfelelő kiegészítő elemeket is biztosítjuk. Minden termékünk bevált technológiával és a legmagasabb minőségű anyagokból készül, mert hiszünk benne, hogy ez az egyetlen olyan recept, amely garantálja termékeink maximális minőségét.

A partnerségen és a tisztességen alapuló cégünk rengeteg tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik. Büszkék vagyunk arra, hogy mindig ügyfeleink oldalán állunk, függetlenül attól, hogy ők szakosodott nagykereskedők, tervezők, kiskereskedők, kivitelezők vagy végfelhasználók. Munkánk magas színvonalát független intézmények folyamatosan vizsgálják - ami növeli ügyfeleink nyugalmát. De ami leginkább megkülönböztet minket, az termékeink hihetetlen tartóssága - ami elősegíti márkánk iránti bizalmat. Kiterjedt szolgáltatásaink mindig gyorsan és könnyen elérhetők. Ott vagyunk, amikor szükség van ránk - akár interneten, telefonon, képzési központjainkban, vagy természetesen a helyszínen is.