Keresés

Jogi szabályozás

ELŐSZÓ

A honlapot a Vaillant Saunier Duval Kft. üzemelteti.

A Vaillant Saunier Duval Kft. azért hozta létre ezt a honlapot, hogy bemutassa termékeit és szolgáltatásait, valamint hogy információkat és javaslatokat adjon a tevékenységével kapcsolatosan. A honlap használatával Ön beleegyezését adja, hogy betartja az Általános feltételeket, és a vonatkozó törvényi előírásokat.

INFORMATIKAI- ÉS SZABADSÁGJOGOK

A honlapunk látogatásakor meg kell adniuk néhány személyes adatot, melyek segítségével pontosabban megismerjük az elvárásaikat, és azt, hogy milyen információkat várnak tőlünk. Ezeket az adatokat bizalmasan tároljuk, és azok kizárólag a Vaillant Saunier Duval Kft. részére hozzáférhetőek.

Az Informatikai és Szabadságjogok törvényének megfelelően minden felhasználónak hozzáférése van az őt érintő adatokhoz. Kérésre erről tájékoztatjuk a felhasználót, és módosíthatja, illetve javíthatja az adatokat.

Az adatokhoz való hozzáféréshez a következő címre írjon:

Vaillant Saunier Duval Kft.

1097 Budapest,

Gubacsi út 6/B

SZELLEMI TULAJDON

A honlapon található minden márkajelzés, logó a Vaillant Saunier Duval Kft. tulajdonát képezi, és szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználása csak a tulajdonos engedélyével lehetséges. A tulajdonos hozzájárulása nélkül a honlap tartalmának teljes vagy részleges felhasználása, sokszorosítása szigorúan tilos, kivéve azok személyes felhasználását.

Az illusztrációk szellemi tulajdonosa:

Illustrations des articles ©Fotolia

LINKEK

A honlapon találhatók linkek más internetes oldalak felé. A Vaillant Saunier Duval Kft. nem felelős ezen honlapok tartalmáért. Ezeket a linkeket szolgáltatás céljából javasoljuk az oldal látogatóinak. A linkek megtekintésével járó minden kozkázat a felhasználót terheli. A www.saunierduval.fr honlap linkként való megjelenítéséhez az anyavállalat marketing osztályának előzetes írásos engedélye szükséges.

TERMÉKINFORMÁCIÓK ÉS SZABÁLYOZÁS

A honlapon általános bemutatás található a VAILLANT GROUP Saunier Duval márka által gyártott és forgalmazott termékekről és szolgáltatásokról.

A Vaillant Saunier Duval Kft. előzetes tájékoztatás nélkül bármikor módosíthatja a honlapon szereplő adatokat. Ezek az információk, elsősorban a használati útmutatók, a biztonsági előírások és a beszerelési előírások rendeltetésszerű használatra vonatkoznak. A honlapon található információkat és javaslatokat jóhiszeműen adtuk meg, az információk helyesnek tűntek abban a pillanatban, amikor Ön az oldalt megtekinti.

A honlapra való belépés folyamatos és biztonságos, kivéve a Vaillant Saunier Duval Kft. hatáskörén kívül álló eseteket. Tekintettel az Internet sokrétűségére, a Vaillant Saunier Duval Kft. felelőssége nem terjedhet ki az esetleges hibákra, műszaki karbantartásra, a honlap frissítésére.

Az információkat csak előre meghatározott céllal adjuk ki felhasználásra. A Vaillant Saunier Duval Kft. nem felelős az információk felhasználásából eredő károkért.

BÍRÓSÁGI ILLETÉKESSÉG

A honlap tartalma a magyar törvényi szabályozás alá esik, és az illetékes magyar bíróság jogosult eljárni ezekben az ügyekben.

EGYÉB

A VAILLANT GROUP bármikor módosíthatja az Általános feltételeket. Következésképpen kérjük, hogy rendszeresen ellenőrizze az érvényes általános feltételeket. Bármilyen kérdése esetén kérjük, hogy a Vaillant Saunier Duval Kft.-hez forduljon.