Keresés
Szakember keresése
Új termék

GeniaAir Split

Split rendszerű levegő-víz hőszivattyú

 • Rugalmas, az Ön igényeire szabott megoldás: fűtés + melegvíz-készítés + hűtés
 • Az egyik legcsendesebb hőszivattyú a piacon
 • Távvezérlési lehetőség az ingyenes MiPro applikáció segítségével
 • Franciaországban gyártott termék
 • Telepítési körülményekre szabott megoldás
Hőszivattyú ajánlatkérés

Amennyiben egy megbízható, a felhasználási körülményekhez rugalmasan igazodó rendszert keres, amely megfelel a legújabb építészeti követelményeknek, az új GeniaAir Split levegő-víz hőszivattyú az ideális, energia-hatékony megoldás az Ön fűtési és melegvíz-készítő rendszeréhez.

A GeniaAir Split a környezeti levegő természetes hőtartalmát hasznosítja fűtésre, illetve használati melegvíz-készítésre az új technológiai megoldásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően az eddigieknél még diszkrétebben és hatékonyabban.

A franciaországi Nantes városában gyártott hőszivattyú magán hordozza a francia formatervezés és mérnöki tudás javát, a hosszú élettartam érdekében. A GeniaAir Split megalkotásának során a fő szempont a kellemes lakótér komfort biztosítása állt, így otthona nyáron is kellemes lesz, ahogy a teljes év összes évszakában.

Rugalmasságra tervezve

A GeniaAir Split rendszer egy kültéri-, valamint alkalmazástól függően egy beltéri kompakt, vagy egy hidraulikus modul egységből áll. A kültéri egységet a lakóingatlanon kívül kell telepíteni: attraktív külső megjelenésével, illetve kompakt befoglaló méreteivel könnyedén illeszkedik bármilyen környezetbe.

 • A GeniaSet Split kompakt beltéri egység – többek között – magába foglal egy 190 l névleges űrtartalmú használati melegvíz-tárolót is. Ez a teljes körű, integrált megoldás maximális komfortot nyújt és egyben helytakarékos.
 • A falra szerelt hidraulikus modul az épületen belül kap helyet. Ez a teljes körűen felszerelt egység maximálisan kompakt megoldást biztosít, ugyanis integráltan tartalmazza a működéshez szükséges alkotóelemeket. Többek között beépített 3-utas váltószeleppel rendelkezik, így külső tárolóval használati melegvíz-készítés is lehetséges. Ez a rugalmas megoldás lehetővé teszi a felszerelést bármilyen telepítési környezetben.

Optimalizált teljesítmény

A környezeti levegő természetes hőtartalmának használatával a GeniaAir Split maximális komfortot és optimális fogyasztást biztosít. Az inverteres technológiával működő kültéri egység a hőszivattyú kompresszorának fordulatszámát az Ön tényleges szükségleteihez igazítja, hogy még több energiát takaríthasson meg. Az univerzális MiPro szabályozóval a fűtés és melegvíz-készítés üzemmódjai egyszerűen állíthatóak be az Ön teljes körű felügyelete mellett.

Nincs zaj, ami megtörné a csendet

A GeniaAir Split 33 dB(A) zajterhelésével (5 méteres távolságból mérve) a piac egyik legcsendesebb készüléke, hiszen ez az érték csaknem 10 dB(A)-vel alacsonyabb, mint egy hagyományos berendezés esetén. Annyira diszkrét, hogy szinte teljesen megfeledkezünk róla.

A hőszivattyú zajszintje a „halk üzemmódnak” köszönhetően még tovább csökkenthető! Ráadásul ez az üzemmód időben külön programozható (főleg éjszaka javasolt a használata), előre definiálható teljesítmény-csökkentés megadásával. Ennek eredménye: a hangteljesítmény szintje lecsökkenthető egészen 25 dB(A)-ig (5 méteres távolságból mérve)! Csak összehasonlításként: ez a zajszintje egy szobának éjszaka.

Tesztelje le milyen halk a GeniaAir itt: GeniaAir SoundBox

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

MiPro bővíthető rendszerszabályozó

 • Fűtési rendszerek intelligens kezelése
 • Gázüzemű, napenergiás és hőszivattyús rendszerekhez is
 • Max. 8 db gázkészülék vagy hőszivattyú kaszkádvezérlése
 • Egy szabályozó egység az összes rendszerhez
 • Hozamkijelzés szolár és hőszivattyús rendszereknél

Letöltések

Letöltések

Szerelési útmutató, Kezelési leírás

Méret
4,96 MB
Szerelési útmutató, Kezelési leírás

Méret
3,13 MB
Szerelési útmutató, Kezelési leírás

Méret
5,30 MB
Tervezési segédletek

Méret
4,38 MB
Tervezési segédletek

Eszköz típusa
HA 3-5 OS 230V, HA 5-5 OS 230V, HA 7-5 OS 230V, HA 10-5 OS 230V, HA 10-5 OS 400V, HA 12-5 OS 230V, HA 12-5 OS 400V
Méret
9,02 MB