Keresés
Szakember keresése

GeniaAir Split

Split rendszerű levegő-víz hőszivattyú

  • Rugalmas, az Ön igényeire szabott megoldás: fűtés + melegvíz-készítés + hűtés
  • Az egyik legcsendesebb hőszivattyú a piacon
  • Távvezérlési lehetőség az ingyenes MiPro applikáció segítségével
  • Franciaországban gyártott termék
  • Telepítési körülményekre szabott megoldás
Hőszivattyú ajánlatkérés

Amennyiben egy megbízható, a felhasználási körülményekhez rugalmasan igazodó rendszert keres, amely megfelel a legújabb építészeti követelményeknek, az új GeniaAir Split levegő-víz hőszivattyú az ideális, energia-hatékony megoldás az Ön fűtési és melegvíz-készítő rendszeréhez.

A GeniaAir Split a környezeti levegő természetes hőtartalmát hasznosítja fűtésre, illetve használati melegvíz-készítésre az új technológiai megoldásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően az eddigieknél még diszkrétebben és hatékonyabban.

A franciaországi Nantes városában gyártott hőszivattyú magán hordozza a francia formatervezés és mérnöki tudás javát, a hosszú élettartam érdekében. A GeniaAir Split megalkotásának során a fő szempont a kellemes lakótér komfort biztosítása állt, így otthona nyáron is kellemes lesz, ahogy a teljes év összes évszakában.

Rugalmasságra tervezve

A GeniaAir Split rendszer egy kültéri-, valamint alkalmazástól függően egy beltéri kompakt, vagy egy hidraulikus modul egységből áll. A kültéri egységet a lakóingatlanon kívül kell telepíteni: attraktív külső megjelenésével, illetve kompakt befoglaló méreteivel könnyedén illeszkedik bármilyen környezetbe.

  • A GeniaSet Split kompakt beltéri egység – többek között – magába foglal egy 190 l névleges űrtartalmú használati melegvíz-tárolót is. Ez a teljes körű, integrált megoldás maximális komfortot nyújt és egyben helytakarékos.
  • A falra szerelt hidraulikus modul az épületen belül kap helyet. Ez a teljes körűen felszerelt egység maximálisan kompakt megoldást biztosít, ugyanis integráltan tartalmazza a működéshez szükséges alkotóelemeket. Többek között beépített 3-utas váltószeleppel rendelkezik, így külső tárolóval használati melegvíz-készítés is lehetséges. Ez a rugalmas megoldás lehetővé teszi a felszerelést bármilyen telepítési környezetben.

Optimalizált teljesítmény

A környezeti levegő természetes hőtartalmának használatával a GeniaAir Split maximális komfortot és optimális fogyasztást biztosít. Az inverteres technológiával működő kültéri egység a hőszivattyú kompresszorának fordulatszámát az Ön tényleges szükségleteihez igazítja, hogy még több energiát takaríthasson meg. Az univerzális MiPro szabályozóval a fűtés és melegvíz-készítés üzemmódjai egyszerűen állíthatóak be az Ön teljes körű felügyelete mellett.

Nincs zaj, ami megtörné a csendet

A GeniaAir Split 33 dB(A) zajterhelésével (5 méteres távolságból mérve) a piac egyik legcsendesebb készüléke, hiszen ez az érték csaknem 10 dB(A)-vel alacsonyabb, mint egy hagyományos berendezés esetén. Annyira diszkrét, hogy szinte teljesen megfeledkezünk róla.

A hőszivattyú zajszintje a „halk üzemmódnak” köszönhetően még tovább csökkenthető! Ráadásul ez az üzemmód időben külön programozható (főleg éjszaka javasolt a használata), előre definiálható teljesítmény-csökkentés megadásával. Ennek eredménye: a hangteljesítmény szintje lecsökkenthető egészen 25 dB(A)-ig (5 méteres távolságból mérve)! Csak összehasonlításként: ez a zajszintje egy szobának éjszaka.

Tesztelje le milyen halk a GeniaAir itt: GeniaAir SoundBox

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

MiPro bővíthető rendszerszabályozó

  • Fűtési rendszerek intelligens kezelése
  • Gázüzemű, napenergiás és hőszivattyús rendszerekhez is
  • Max. 8 db gázkészülék vagy hőszivattyú kaszkádvezérlése
  • Egy szabályozó egység az összes rendszerhez
  • Hozamkijelzés szolár és hőszivattyús rendszereknél

Letöltések