Keresés

Rólunk

A Saunier Duval Magyarországon

A kezdet nem volt könnyű. 1997-ben a Saunier Duval Magyarország Rt-t telített piac és kedvezőtlen körülmények fogadták. Sokan már akkor, és azóta egyre többen fantáziát láttak cégünk világszínvonalú termékeiben és szolgáltatásaiban. Ez a bizalom közös sikerünk kulcsa is egyben. Partnereink hatékony közreműködésével az akkor még ismeretlen Saunier Duval napjainkra a magyar piac vezető márkáink egyikévé vált.

Egy tradíciókban gazdag világcég életében néhány év csupán egy pillanat, de úgy érezzük, hogy a Saunier Duval eddigi magyarországi pályafutását is a cég egyik emlékezetes és eredményes időszakává tettük.

Partnereinkkel közösen olyan alapokat sikerült leraknunk, amelyek jó eséllyel hordozzák magukban a Saunier Duval magyarországi piaci jelenlétének és tradícióinak hosszú távú megteremtését is.

Összeállításunkkal segíteni kívánjuk Önt a legmegfelelőbb készüléktípus kiválasztásában. Biztosak vagyunk abban, hogy Ön is meggyőződik arról: a Saunier Duval jó választás.

Kezdetek

1993-1996. között tárgyalások indultak a Saunier Duval márka magyar piaci megjelenéséről, tanulmányok, elemzések készültek. Kezdetben nem leányvállalat alapítása, hanem képviselőkön keresztüli forgalmazás volt a cél. Később azonban a más kelet-európai piacokon elért kedvező eredmény szemléletváltozást hozott.

Végül 1997. április 2-án került sor a Saunier Duval Magyarország Rt. megalapítására.

Az 1997. áprilisában megrendezett Aquatherm Kiállításon már sikeresen mutatkoztunk be teljes körű termék kínálatunkkal a szakma és a nagyközönség előtt, érzékeltetve azt a széleskörű választékot, mely termékpolitikánkat azóta is jellemezi és piaci versenyképességünket megalapozza.

A Vaillant Csoport 2001-ben megvásárolta a Saunier Duvalt birtokló Hepworth PLC-t, mely egyesülés révén a Vaillant Groupnak Magyarországon két leányvállalata párhuzamosan működött. A nemzetközi integrációs folyamat magyarországi lezárásaként 2006. június 30-án jött létre a korábbi leányvállalatok egyesüléseként a Vaillant Saunier Duval Kft.

A cégcsoporthoz tartozó márkák önálló, differenciált kereskedelmi- és marketing tevékenységet folytatnak.

Üzleti filozófiánk

Az 1997-ben alapított Saunier Duval Magyarország működését meghatározó üzleti filozófia alapelve, hogy a multinacionális cég leányvállalataként ellátási biztonságot és hosszú távú jelenlétet garantáljon. Készülékeink versenyképességét a rendkívül kedvező ár/érték arányával, valamint a kiegészítő egységek és tartozékok széles választékával biztosítjuk. Országos szervíz- és márkakereskedői hálózatot működtetünk, jelentős árukészlettel a legszélesebb termékkörben garantáljuk az azonnali kiszolgálás lehetőségét, vevőink biztonságát pedig 15 éves alkatrész ellátási kötelezettséggel és 2 év teljes körű garanciával biztosítjuk.

Mindezeknek, valamint a cégünk termékeiben fantáziát látó partnerek hatékony munkájának is köszönhető, hogy a Magyarországon akkoriban még teljesen ismeretlen Saunier Duval már a 2003-as esztendőben a fali kazán szegmensben piacvezető pozíciót tudott elérni.

A Saunier Duval termékpalettáján a kis lakások optimális fűtését magas színvonalon biztosító hagyományos gázkészülékektől a nagy alapterületű családi házak energiatakarékos fűtését és melegvízellátását biztosító kondenzációs kazánokig és napkollektoros rendszerekig, több mint 30 féle készüléktípus található meg.

Valamennyi Saunier Duval fali készülék az installálást megkönnyítő szerelőkészlettel kerül forgalomba.

A biztonságos üzemű, zárt égésterű készülékekhez gyakorlatilag bármilyen nyomvonal kialakítását biztosító égéstermék elvezető rendszerelemek állnak rendelkezésre. A készülékek energiatakarékos és komfortos működtetését a legtöbb készülékbe gyárilag beépített időjárás követő szabályzó garantálja.

A Saunier Duval valamennyi, a magyar piacon forgalmazott készülékének tanúsítványa, engedélyei, valamint az üzemeltetőknek, tervezőknek, szerelőknek elengedhetetlen magyar nyelvű dokumentációk a cég weboldaláról díjmentesen és regisztráció nélkül letölthetőek.