Webhelyünk cookie-kat használ, hogy a böngészést optimalizálja, visszajelzést ad számunkra a szükséges változtatásokat illetően, hogy Önnek a lehető legjobb élményt biztosíthassuk. Továbbá segíti hasznos és új tartalmak ajánlását. A cookie-k engedélyezéséhez kattintson az „Engedélyez” gombra, vagy egyszerűen csak folytassa a böngészést.

Elfogadom Elutasítom

A mi célunk, a Te sikered!

Ismerd meg az ÉVA program világát.Tagságoddal profitálhatsz a Saunier Duval márkával kialakult szorosabb partneri viszonyból és intenzív kapcsolatból.Mi támogatunk és segítünk abban, hogy nap mint nap eredményesen végezd üzleti tevékenységedet.

Ismerkedj meg az ÉVA programmal már most.

A Saunier Duval nagyra értékeli a partnereivel kialakult szoros kapcsolatot. Ezért előnyös a partner program mindazoknak, akik abban részt vesznek.

3x-os ÉVA-pont az indulás örömére!

Az ÉVA program indulásának örömére a készülékekért szerezhető ÉVA-pontokat most TRIPLÁZZUK, így típustól függően akár 4.500 pontot is gyűjthetsz!

Részletek a Részvételi szabályzatban. (295 kB)

Akciós időszak: 2018.02.01 - 2018.04.30.

 

Biztosítsd be jutalmadat minden egyes megvásárolt Saunier Duval készülékkel

Ismerjd meg és csatlakozz a megújult Saunier Duval ÉVA-programhoz is és játssz velünk tovább.

 

Pár szóban az ÉVA programról

Hogyan gyűjthetsz pontot az ÉVA programban?

ÉVA pontok beváltása

Segítségre van szükséged?

Ha bármilyen kérdésed van, fordulj bátran területi kapcsolattartódhoz, vagy hívd központunkat a +36 (1) 464-7824-es telefonszámon.