Keresés

Társ egy jövőbiztos fűtési és hűtési rendszerhez

Kényelmes otthona érdekében az Ön igényeinek megfelelő, hatékony és fenntartható technológiákkal könnyítjük meg az életét. Használja ki az intelligens fűtési és hűtési megoldásaink előnyeit egyszerűen, csökkentse költségeit és közben óvja környezetét is. Mindezt persze: gond nélkül.

Minden, amit teszünk, Önnel kezdődik!

Tudta, hogy megoldásaink jóval többek, mint fehér dobozok? Mi egy valóban modern és a világ egyik legnagyobb gázkészülék-gyártó vállalata vagyunk. Olyan jövőorinetált fűtési és hűtési rendszereket kínálunk, amelyek hatékonyak, környezettudatosak, fenntarthatóak és intelligensen illeszkednek mindennapjainkba.

Könnyen használható termékeinkkel, valamint a legjobb kivitelező és szervizes partnerekkel mi mindig az Ön oldalán állunk. A Saunier Duval nem csak egy márka - olyan, akár egy barát.

Intelligens rendszereink és szolgáltatásaink megfizethetőek és könnyen hozzáférhetők. Mindig arra fókuszálunk, hogy mi lenne a legjobb az Ön számára.

Termékeink tartósak, hatékonyak és jövőbemutató technológiákkal segítenek egy fenntarthatóbb holnapot teremteni.

Fedezze fel jövőbemutató megoldásainkat

Intelligens rendszerek

Okos termékek

Fenntartható fűtés

Kazáncsere egyszerűen

Intelligens rendszerek

Maradjon kapcsolatban bárhol, bármikor

Intelligens megoldásaink segítségével okostelefonján vagy táblagépén bárhonnan, bármikor kényelmesen szabályozhatja energiafogyasztását és fűtési költségeit.

Ezzel azonban nemcsak energiát és fűtési költségeket takarít meg, hanem kényelmessé is teheti az aktív mindennapokat és fűtési rendszerének későbbi bővítése sem okozhat nehézséget.

Okos termékek

Élvezze az intelligens rendszerek előnyeit

Egy kazán napjainkban már egy adaptív intelligens rendszer, amely önmagát optimalizálja. Tanul a szokásokból, fűt és használati melegvizet biztosít - pontosan akkor, amikor Önnek szüksége van rá. Ezáltal sok energiát takarít meg, óvja a környezetet és több pénzt hagy a pénztárcájában.

Engedje gondolkodni kazánját.

Fenntartható fűtés

Spóroljunk együtt az erőforrásokon

Egyszerűen hatékony: alacsonyabb energiaköltségek már a legelső pillanattól kezdve.

A hőszivattyúk gazdaságosabban, hatékonyabban és környezetbarátabban használják a megújuló energiaforrásokat, mint bármely más technológia.

Csökkentheti energiaköltségeit és közben segíthet megóvni a környezetet is.

Kazáncsere egyszerűen

Az Ön kazánja 15 évesnél idősebb?

Akkor cserélni sok szempontból érdemes. A mai, legújabb technológiával működő kondenzációs készülékek garantálják a fokozott hatékonyságot és fenntarthatóságot, valamint modern, innovatív bővítési lehetőségeikkel csatlakozást biztosítanak a jövőbeli rendszerekhez is.

Ez egy jövőbiztos döntés, amely kifizetődik.

Mit biztosít Önnek a Saunier Duval márka?

Kényelmet

Intelligens és integrált szolgáltatásaink és megoldásaink megkönnyítik mindennapi életét. Legyen saját energiamenedzsere, tartsa szemmel fogyasztását, ellenőrizze és javítsa azt hatékonyan - mindezt egyéni igényeinek megfelelően. Végtelenül egyszerű és kényelmes, bárhol is legyen. Változtassa az energiamegtakarítását valódi nyereséggé és tartsa meg mindennapi életét olyan nyugodtnak, amilyennek csak szeretné.

Határtalan rugalmasságot

Képzelje el, hogy a fűtési rendszere olyan, mint egy jóbarát, aki ismeri a szokásait és rugalmasan alkalmazkodik az igényeihez. Jövőbiztos technológiáink számos intelligens és innovatív funkciót kínálnak Önnek a hatékony, felelősségteljes és fenntartható fűtés és melegvíz-ellátás érdekében. Ilyen pl. a FlameFit technológia, amely folyamatosan elemzi a levegő/gáz keverék minőségét és változásait a hatékonyabb égés érdekében. Mindezt intelligens hatékonyságnak nevezzük.

Zöldebb jövőt

Azért is biztosítjuk otthonának tartós és jövőbiztos technológiáit a fűtéshez és a melegvízhez, hogy ezzel együtt takarékoskodhassunk a rendelkezésre álló erőforrások felhasználásával. A hatékonyság és a lehető legalacsonyabb energiafogyasztás iránti igény ugyanolyan fontos, mint a készülékeink, valamint az intelligens és kapcsolódó szolgáltatások intuitív működése. Így a felesleges fűtési kiadások megtakarítása mellett napról napra sokat tehet a károsanyag-kibocsájtások csökkentése érdekében is.

Egyszerűséget az első pillanattól kezdve

Élvezze az otthona kényelmet gond nélkül. Kezdettől fogva segítünk megtalálni az Önnek megfelelő fűtési rendszert - akár szakembereinkkel egyeztetve, akár online. Fűtési és melegvíz-megoldásaink intuitívak és problémamentesen illeszkednek otthonába. Ha bármilyen kérdése van, a termék teljes életciklusa alatt állunk rendelkezésére.

Miben segíthetünk Önnek?

Új készülékre lenne szüksége? Vagy csak karbantartást, esetleg javítást szeretne?

Csak kattintson a megfelelő témára és megtalálja a keresett megoldást.

Új készülék, vagy kazáncsere

Ismerjen meg mindent, amit tudni érdemes ha új kazánt szeretne.

Szerviz ügyintézés

Kattintson ide, ha szervizes szolgáltatást keres.

Szakember keresése

Térképes kereső az Önhöz legközelebbi szakemberhez

Kiterjesztett garancia

3+2 év kiterjesztett garancia igénylése

Miben segíthetünk Önnek?

Új készülékre lenne szüksége? Vagy csak karbantartást, esetleg javítást szeretne?

Csak kattintson a megfelelő témára és megtalálja a keresett megoldást.

Új készülék, vagy kazáncsere

Ismerjen meg mindent, amit tudni érdemes ha új kazánt szeretne.

Szerviz ügyintézés

Kattintson ide, ha szervizes szolgáltatást keres.

Szakember keresése

Térképes kereső az Önhöz legközelebbi szakemberhez

Kiterjesztett garancia

3+2 év kiterjesztett garancia igénylése

Saunier Duval: az úttörő márka

Minden Saunier Duval terméknek van egy közös vonása: bevált technológiát kínálnak, és azt innovatív ötletekkel ötvözik. Mint az egyik vezető fűtéstechnikai márka Európában, több mint 115 éve gyártunk megbízható termékeket.

Minden nap azon dolgozunk, hogy még jobbá váljunk, és új megoldásokat fejlesszünk ki partnereink és ügyfeleink számára. Így alakultak ki új kazánjaink és szabályozóink is - amelyek ma új mércét állítanak a gázkondenzációs technológiában.