Keresés
Szakember keresése

Intelligens fűtésszabályozás? Csak egy ujjpercnyire van!

Élvezze a fűtés és használati melegvíz kényelmét otthonában, és tartsa szemmel az energiafogyasztását - modern intelligens szabályozási megoldásainknak köszönhetően.

A mi intelligens szabályozóink betartják az Ön szabályait

A modern szobatermosztátoktól kezdve a fűtés és a melegvíz-rendszerek intelligens vezérléséig - nálunk minden helyzetre megtalálható egy intelligens megoldás. És majd meglátja: ha megtalálta a sajátját, az pillanatok alatt készen is áll az indulásra! Csak állítsa be az Önnek kellemes hőmérsékletet, és élvezze a folyamatos fűtési kényelmet - miközben könnyedén ellenőrzheti az energiaköltségeit is. Ráadásul szabályozóink kezelőfelülete modern, stílusos kialakításuknak köszönhetően vizuális értéket is képvisel.

Mit jelent mindez az Ön számára?

Egyéni komfort

Nem túl meleg, nem túl hideg - okos szabályozóinkkal mindig beállíthatja azt pontos hőmérsékletet, ami Önnek az állandóan meleg otthonhoz és az optimális használati melegvíz-kényelemhez szükséges! Számos intelligens programozási funkció is elérhető, például előre definiált időablakok, amelyek segítenek energiát megtakarítani - még a meleg víz készítésekor is.

Dupla megtakarítás

Soha nem volt ilyen könnyű az energiafogyasztást felügyelni! Intelligens szabályozóink segítenek abban, hogy mindig a lehető leghatékonyabban fűtsön, és ezáltal sok energiaköltséget takarítson meg. A könnyen programozható funkcióknak köszönhetően például a beállított hőmérséklet automatikusan csökkenthető, ha Ön nincs otthon - hiszen csupán 1 °C hőmérséklet-csökkenés akár 7%-os energiamegtakarítást is eredményezhet. Ezzel együtt a CO2-kibocsátás megtakarításával is sokat tesz a környezetért!

Rugalmas szabályozás

Érezze jól magát már abban a pillanatban, amikor egy hosszú nap után hazatér! Kapcsolja be a fűtést kényelmesen az alkalmazáson keresztül már útközben. Ez a teljes fűtési rendszerénél működik - egyetlen vezérléssel. Ugyanakkor a fűtési rendszer működési állapotáról szóló értesítéseknek köszönhetően ellazulhat, és mindig biztos lehet abban, hogy rendszere zökkenőmentesen működik.

Intuitív kezelés

A lépésenkénti útmutatásnak és az időprogram asszisztensnek köszönhetően kevesebb, mint 2 perc alatt beállíthatja fűtési rendszerének egyedi programját! A praktikus kijelzőméret és a világos menürendszer felgyorsítja a navigációt. Szóval, kezdjük!

Mi az a szabályozás?

A szabályozás minden fűtési és melegvíz-rendszer agya. Arra szolgál, hogy optimális kényelmet nyújtson Önnek a lehető legalacsonyabb költségek mellett.

Okos szabályozók - okos választás!

Az, hogy melyik szabályozó leginkább alkalmas Önnek, nagymértékben függ az élethelyzetétől és az egyéni elvárásoktól. A kényelmét szeretné fokozni? Energiaköltséget szeretne megtakarítani? Esetleg mindkettőt? Ezek az elvásárok határozzák meg, milyen képességekkel kell rendelkeznie az intelligens megoldásának.

Szobatermosztátok

Rendszervezérlők

Fűtési asszisztens

Szobatermosztátok

Teljes körű felügyelet a fűtési rendszerhez

Buszkommunikációra képes szabályozók, amelyek kompatibilisek az összes, Ebus sorkapoccsal ellátott gázkészülékkel. Segítségével egy körös fűtési rendszerek hőmérséklet szabályozása lehetséges az előre megadott időprogram (akár 12 időablak) alapján.

Opcióként, MiLink internetes átjáró segítségével a fűtési rendszer komfortja okostelefonon keresztül is vezérelhető.

Rendszervezérlők

Tökéletes megoldás minden rendszerhez

Legyen rugalmas és frissítse rendszerét bármikor egy hőszivattyúval, szolár rendszerrel, vagy melegvíz-tárolóval. Érje el fűtési rendszerének beállításait a MiLink internetes átjáróval online és végezze el a szükséges beállításokat bárhol, bármikor mobil applikációnk segítségével.

Fűtési asszisztens

Egy okos társ...

...egy energia-tanácsadó és egy komfort-manager: mindez egyben

A MiGo egy professzionális megoldás, amely egy vezérlő és egy alkalmazás segítségével lehetővé teszi, hogy Ön könnyedén kezelhesse fűtés és meleg víz rendszerét bárhonnan és bármikor. Nagyobb kényelem, alacsonyabb energiaszámlák és optimális hőmérséklet.

Kiemelt termékeink

MiPro Sense rendszerszabályozó

Időjáráskövető szabályozás minden fűtési rendszerhez

 • Intelligens, minden egyben vezérlés a korszerű fűtési rendszerekhez, több fűtőkörrel
 • Alkalmas családi házakhoz és többlakásos házakhoz
 • Új üzleti lehetőségek: frissítés lehetősége olyan rendszerbővítményekkel, mint hőszivattyúk, napenergia vagy háztartási melegvíz-tárolók
 • Távoli hozzáférés a kazán működéséhez a gyors hibadiagnosztizáláshoz és hibaelhárításhoz - online és offline módon is az alkalmazáson keresztül
 • Könnyű és intuitív kapcsolódás a továbbfejlesztett interfész kialakításnak köszönhetően

MiSet szobatermosztát

Egyszerű termosztát hőmérséklet-szabályozáshoz

 • Folyamatosan biztosítja az ügyfelek számára, hogy minden helyiségben jól érezzék magukat
 • Tökéletes megoldás kis és közepes méretű helyiségekhez
 • Hibamentes csatlakozás és üzembe helyezés csak néhány érintéssel
 • Távoli online és offline hozzáférés a MiLink internetes átjárónak köszönhetően - a professzionális ügyfélszolgálatért
 • Rendszerszabályozás kültéri érzékelővel történő bővítéssel
Hamarosan

MiLink internetes átjáró

Vezérelje fűtését online

 • Teljes távvezérlés a MiControl App segítségével
 • Fűtés és meleg víz szabályozása - csak néhány érintéssel
 • Könnyű telepítés - csak csatlakoztassa és már használhatja is
 • Biztonságos adatkezelés - a független VDE intézet tanúsításával

Gyakori kérdések