Keresés
Szakember keresése

Egyszerűen fűt. Egyszerűen hűt. Egyszerűen gazdaságos.

Újgenerációs hőszivattyúk az Ön otthona számára.

A 100% -os kényelem érdekében hőszivattyúink a kívánt energiamennyiség akár 75%-át is fedezni tudják a környezetből és csak a fennmaradó 25%-hoz szükséges elektromos áram. Fűtenek, hűtenek, melegvizet készítenek és hihetetlenül csendesek.

Kérjen ajánlatot ittOtthonfelújítási támogatás

Egyszerűen zseniális: hőszivattyúink a környezeti levegőből vonják ki a hőt, majd párologtatás, sűrítés, cseppfolyósítás és oldódás után átadják azt otthonának. Ráadásul ez a ciklus arra is használható, hogy az otthont le lehessen hűteni, ezáltal a Saunier Duval által kipróbált és tesztelt technológia mindenki számára vonzó, mert ugyanolyan jól működik Spanyolországban, mint Oroszországban. Ugyanez igaz ügyfélszolgálati csapatunkra is, akik mindig ott vannak az Ön számára és szívesen segítenek.

Miért a hőszivattyúkban rejlik a jövő?

Egyszerűen hatékony: alacsonyabb energiaköltségek a kezdetektől fogva

 

 

A hőszivattyúk gazdaságosabban, hatékonyabban és környezetbarátabban használják a megújuló energiaforrásokat, mint bármely más technológia. Hőszivattyúink a kívánt energiamennyiség akár 75%-át is fedezni tudják a környezetből származó igyenes energiával és csak a fennmaradó 25%-hoz - a kompresszor működtetéséhez - szükséges elektromos áram. Az integrált hűtési funkciónak köszönhetően a nyári melegben is kényelmesebbé tehetik otthonát. A hőszivattyúval kellemes környezetet és közérzetet biztosíthat lakásában, miközben csökkentheti az energiaköltségeket és segít megóvni a környezetet is. Ráadásul egy hőszivattyú telepítésével az energiahatékonyságra vonatkozó jogszabályi követelményeknek is meg tud felelni.

Hogyan működik a hőszivattyús technológia

A hőszivattyúk ugyanazt az elvet használják, mint a hűtők, de fordítva: a hideg levegőt alakítják át komfortos hőmérsékletűre. A robusztus technológia és a Saunier Duval kipróbált alkatrészei megbízhatóságot, kényelmet, alacsony karbantartási költségeket és hosszú élettartamot biztosítanak.

Tapasztalja meg a jövő technológiáját a GeniaAir videóban.

A GeniaAir Split a környezeti levegő természetes hőtartalmát hasznosítja fűtésre, illetve használati melegvíz-készítésre az új technológiai megoldásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően az eddigieknél még diszkrétebben és hatékonyabban.

GeniaAir termékoldal

Kényelem - bármilyen otthonban

A levegő hőforrásként való használata nagyon egyszerű és szinte bárhol elérhető. Nincs szükség fúrásra, ásásra vagy különleges engedélyekre.

Ez azt jelenti, hogy a levegős hőszivattyúk gyorsan telepíthetők.

Garantálják a tökéletes hőmérsékletet nem csak télen, hanem nyáron is, mert hőszivattyúink többre képesek az egyszerű fűtésnél. Forró napokon megfordíthatják a fűtési ciklust, így kellemes hőmérsékletet érhet el otthonában.

Ezáltal ezek a típusok sokkal többet kínálnak, mint egy hagyományos fűtési rendszer.

Meglepően csendes: szinte alig hallható

Hőszivattyúink nem csak környezetbarátak, hanem nagyon csendesek is, a maguk alig 42–53 dB(A) zajterhelésével. Összehasonlításképpen, egy hűtőszekrény, vagy egy normál beszélgetés 40 db(A), egy alacsony hangerőn működő rádió 50–60 dB(A), egy síró baba akár 120 db(A), egy repülőgép pedig 25m távolságból akár 140 db(A) értékű is lehet. Ez azt jelenti, hogy a hőszivattyúk tökéletesen alkalmasak családi házak számára is, hiszen hangjuk csak néhány méterre hallható.

 

Persze azért fontos, hogy a megfelelő helyre telepítsük őket, mert a hőszivattyúk által keltett zajnak képesnek kell lennie eloszlani, hogy ne zavarjon senkit.

Ezt a tervezés során mindenképpen érdemes figyelembe venni.

Hallgassa meg Ön is interaktív alkalmazásunkkal

Kattintson ide, hogy megtudja, milyen halk is valójában egy Saunier Duval hőszivattyú.

Bizonyított minőség - Franciaországi gyártás

A hőszivattyúk terén több mint 40 éves tapasztalattal rendelkező Saunier Duval az Ön megbízható partnere minden kapcsolódó kérdésben.

Ön mindig bízhat az általunk kínált szakértelemtől és kiváló minőségtől.

Termékeinket - kazánokat és napkollektorokat, valamint hőszivattyúkat is - Franciaországban, Nantes-ban gyártjuk. Ez a telephely jelenleg már a harmadik generációs hőszivattyúkat gyártja, beleértve a GeniaAir innovatív levegő-víz modelljét is.

Egy megfelelő hőszivattyú az otthona számára

GeniaAir - az igazán gazdaságos megoldás

Fűtés, hűtés és meleg víz, optimális ár-érték arányban. A GeniaAir levegő-víz hőszivattyúk magas szintű kényelmet és alacsony energiaköltséget garantálnak. Használja ki a maximális hatékonyságot és az abszolút megbízhatóságot egy kipróbált és tesztelt minőséggel, amelyet Franciaországban készítettek.

Tudjon meg többet. Prospektus letöltése (688 kB)

Hőszivattyús rendszerÚj építésFelújításTársasházMelegvízFűtés + melegvízHűtésHMV ellátás
GeniaAir + GeniaSet
5 - 15kW
******Legfeljebb 5 fő
GeniaAir Split + GeniaSet Split
3,5 - 12kW
******Legfeljebb 5 fő
GeniaAir + tároló
5 - 15kW
******Legfeljebb 7 fő
GeniaAir Split + tároló
3,5 -12kW
******Legfeljebb 7 fő
Magyarországon jelenleg csak a Split típusokat forgalmazzuk.

Komplett rendszerek

Kihasználhatja a hőszivattyúink működtetésének sokféle lehetőségét, ha azokat egyéb rendszereinkkel kombinálva alkalmazza.

Adjon rendszeréhez pl. egy fotovoltaikus rendszert, hogy a saját áram-szükségletet is ingyenesen hozhassa létre, és csökkentse a hálózatból vételezett teljesítményt.

Egységeinket és alkatrészeinket egy-egy rendszervezérlővel tetszőlegesen beállíthatja, és intuitív módon működtetheti. Egy nagyrészt önellátó, korszerű és kényelmes otthon létrehozása így gyerekjáték.

 

Fedezze fel a MiPro rendszerszabályozót itt

Hogyan juthat hozzá egy hőszivattyúhoz?

Egyszerűen: válasszon hőszivattyút a Saunier Duval szakértői partnereivel

Akár új építést, akár korszerűsítési projektet tervez, egy meglévő rendszer cseréjét vagy kiegészítését, fontos, hogy a hőszivattyú kiválasztásakor ismerjük az Ön igényeit.

Örömmel tájékoztatunk Önöket a hőszivattyúkkal kapcsolatban, és segítünk megtalálni a megfelelő Saunier Duval szakértő partnert is.

Kérjen ajánlatot online

Töltse le hőszivattyú ismertetőnket (688 kB)

vagy

Keressen szakembert

Kérdése van a termékről?

Kollégáink és partnereink szívesen segítenek Önnek.

Saunier Duval: mindig az Ön oldalán

A Saunier Duval márka által gyártott termékek egy közös dologgal rendelkeznek: mindenki számára a minőséget jelentik. Ön akár egy kis háztartásban, akár egy nagy családi házban él, mi rendelkezünk a megfelelő technológiával az Ön számára.

  • Franciaországban tervezett és gyártott termékek
  • Innovatív és jelentős technológiai fejlesztések a maximális kényelem érdekében
  • Többszörös nemzetközi formatervezési díjas készülékek

Több mint 115 éve az Ön oldalán!