Keresés

Kicsomagoljuk a jövőt

Legújabb technológia, optimalizált hatékonyság, intelligens funkciók - kondenzációs kazánjaink és rendszerszabályozóink új generációja fellendíti vállalkozásodat az elkövetkező években!

Fedezd fel legújabb termékeinket

Bemutatjuk a legjobb kazánjainkat és szabályozóinkat

Egy biztos: egy kondenzációs kazán felszerelése kiemelkedő fűtési és melegvíz-kényelmet biztosít. Új kazánjainkkal és rendszer-szabályozóinkkal most a következő szintre lépünk: kiemelt megbízhatóságot, hatékonyságot, csatlakoztathatóságot és használati melegvíz-kényelmet biztosítunk. Szeretni fogod.

Mindig optimalizált kazánműködés az okos funkciók és az intelligens szabályozás révén, új szolgáltatásokkal

A legmagasabb osztályú és megbízható melegvíz-komfort az ügyfeleid otthonában

Rendkívül gazdaságos és környezetbarát fűtési és melegvíz-megoldás a következő évtizedekre

Kezd el mindenki előtt

Legyél az elsők között, akik megismerik új kazánjaink és szabályozóink világát - még az értékesítés hivatalos indítása előtt! Tudj meg többet az új termékekről és azok jövőorientált lehetőségeiről a közösségi csatornákon. Kezdjük!

Online kommunikáció

Információs és szórakoztató tartalmakat találhatsz új termékeinkről, vagy cseveghetsz velünk és más szakemberekkel Facebook-csatornánk Szakértői Csoportjában.

Legyél része Te is az Saunier Duval szakemberek hálózatának!

Egy jövőbemutató szolgáltatás: a FlameFit

A FlameFit folyamatosan és automatikusan optimalizálja a gáz égését, így csökkenti a gázfogyasztást és a károsanyag-kibocsátást, még változó gázminőség esetén is. Ezen kívül szélesíthető a fűtési üzem modulációs tartománya is. A könnyebb, gyorsabb üzembe helyezés és karbantartás révén energiát és időt takarít meg.

Exkluzív termékismertető program

Itt az ideje, hogy megismerd legújabb készülékeinket és szabályozóinkat.

Leghűségesebb partnereink számára kollégáink országszerte zártkörű rendezvényeket tartanak, amelyeken még a hivatalos értékesítés megkezdése előtt partnereink bepillantást nyerhetnek legújabb technológiáinkba, termékeinkbe. Egy emlékezetes élmény, csak profi partnereinknek.

Az exkluzív rendezvényekre 2020 szeptember első heteiben kerül sor.

Kapcsolattartóink igyekeznek mindenkit tájékoztatni a rendezvényekkel kapcsolatban. Ha valamilyen okból még nem jutottak el hozzád, kérjük keresd Őket bizalommal jelentkezési szándékoddal kapcsolatban.

 

Kollégáink elérhetőségei

Legyél tagja hűségprogramunknak is!

Az indító rendezvényeken való részvétel kizárólag a hűségprogramunk tagjainak van fenntartva. Tagként mindig az elsők között tájékozódhatsz a legújabb technológiákról, trendekről, eseményekről - és részesülhetsz exkluzív jutalmakból, utalványokból és számos kiegészítő szolgáltatásból is.

Ismerd meg az új termékeket

Új kazánjaink

Részletes információt szeretnél kapni új kondenzációs kazánjaink technológiájáról és funkcionalitásáról? Kattints, és fedezd fel a számos jövőorientált funkciót!

Új szabályozóink

A modern szobatermosztátoktól az intelligens rendszerszabályozókig - tudj meg többet az új megoldásainkról és az általuk kínált lehetőségekről.

Naprakész szeretnél maradni?

Online képzéseink formájában otthonod, vagy irodád kényelméből is megismerheted a Saunier Duval különböző technológiáit, új termékeit. Képzési moduljainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok kiegészítsék a személyes képzéseinket és választ tudjanak adni a felmerülő kérdéseidre.

Saunier Duval: az úttörő márka

Minden Saunier Duval terméknek van egy közös vonása: bevált technológiát kínálnak, és azt innovatív ötletekkel ötvözik. Mint az egyik vezető fűtéstechnikai márka Európában, több mint 110 éve gyártunk megbízható termékeket.

Minden nap azon dolgozunk, hogy még jobbá váljunk, és új megoldásokat fejlesszünk ki partnereink és ügyfeleink számára. Így alakultak ki új kazánjaink és szabályozóink is - amelyek ma új mércét állítanak a gázkondenzációs technológiában.