Keresés
Szakember keresése

Kiterjesztett garancia regisztráció

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy készülékeink hosszú évekig szolgálják az Ön és családja kényelmét, ezért minden 38 kW alatti névleges fűtőteljesítményű SD fali kondenzációs készülékre teljes körű kiterjesztett garanciát kínálunk.

Amennyiben érdekli a Saunier Duval készülékéhez kapcsolódó kiterjesztett garancia lehetősége, kérjük töltse ki az alább található űrlapot. Az űrlapon szereplő adatok alapján készítjük el és postázzuk Önnek a regisztrációs díj számláját valamint a fizetést követően a kiterjesztett garancia "Igazoló lap"-ot.

A kiterjesztett garancia időtartama magánszemély általi igénylés esetében: 3+2 év

Igénylési határidő: a beüzemelést követő maximum 1 év

Figyelem! A kiterjesztett garancia igénylésének feltétele az egyszeri garancia-hosszabbítási díj megfizetése. Az évente esedékes karbantartásokat a kiterjesztett garancia ideje alatt is el kell végeztetni a VSD Kft. márkaszervizével vagy bármely szerződött szervizpartnerével. A szerződött szervizpartnerek listája a szervizes kereső oldalon megtalálható. Az éves karbantartás elmaradása a Kiterjesztett Garancia megszűnését vonja maga után.

Egyszeri garancia-hosszabbítási díjak magánszemélyek számára

Nettó ár (Ft)Bruttó ár (Ft)
IsoTwin, IsoFast, Semiatek, Thelia és Thema Condens készülékek (38 kW-ig)27.55935.000
Hőszivattyúk47.24460.000

Kiterjesztett Garancia regisztrációhoz szükséges adatok

Vevő adatai

Készülék adatai

Számlázás

Kapcsolódó információk

* Kötelezően kitöltendő mezők
Sajnos valami hiba történt küldés közben. Kérjük próbálja meg kicsit később.

Jó tudni...

A Kiterjesztett Garancia ideje alatt a felhasználó díjmentes javításra vonatkozó igényének érvényesítését kizárja, ha:

  • az üzembe helyezést nem Saunier Duval márkaszerviz, vagy arra feljogosított szerződött partner szerviz végezte el, és az nem a készülékhez mellékelt szerelési, karbantartási útmutató előírásainak megfelelően történt,
  • az üzembe helyezés nem Magyarország területén történt,
  • a hiba rendeltetésellenes használat, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár, víz- vagy gáznyomás-elégtelenség, szennyezettség, vagy egyéb, a vásárlás után keletkezett okból következett be, illetve ha a készülék üzemeltetése nem a készülék dokumentációiban foglaltaknak megfelelően történt,
  • arra fel nem jogosított szerviz végez javítást, ill. átalakítást a készüléken, ill. nem a gyártó által forgalmazott, ill. engedélyezett alkatrészeket szerelnek be,
  • a felhasználó nem tesz eleget a kárenyhítési kötelezettségének és ezzel további meghibásodásokat okoz,
  • a felhasználónak az átalánydíjas karbantartásra vonatkozó számlatartozása van,
  • elmarad az évenkénti kötelező karbantartás vagy annak ténye nincs dokumentálva a sorszámozott Regisztrációs füzetben, illetve azt nem a Saunier Duval márkaszerviz vagy arra feljogosított szerződött szervizpartner végezte el.

Az online regisztrációt követően VSD Kft. számlát küld a kitöltött űrlap alapján 8 napos fizetési határidővel. A 30 napon túli rendezetlen regisztrációkat rendszerünk automatikusan törli.

Karbantartási szerződés

Amennyiben a karbantartással kapcsolatban bővebb információra kíváncsi, esetleg karbantartási szerződést szeretne kötni, kattintson az alábbi linkre:

Bővebben a karbantartásról