Keresés
Szakember keresése

Kiterjesztett garancia regisztráció

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy készülékeink hosszú évekig szolgálják az Ön és családja kényelmét, ezért minden 38 kW alatti névleges fűtőteljesítményű SD fali kondenzációs készülékre teljes körű kiterjesztett garanciát kínálunk.

Amennyiben érdekli a Saunier Duval készülékéhez kapcsolódó kiterjesztett garancia lehetősége, kérjük töltse ki az alább található űrlapot. Az űrlapon szereplő adatok alapján készítjük el és postázzuk Önnek a regisztrációs díj számláját valamint a fizetést követően a kiterjesztett garancia "Igazoló lap"-ot.

A kiterjesztett garancia időtartama: 3+2 év

Igénylési határidő: a beüzemelést követő maximum 1 év

Figyelem! A kiterjesztett garancia igénylésének feltétele az egyszeri garancia-hosszabbítási díj megfizetése. Az évente esedékes karbantartásokat a kiterjesztett garancia ideje alatt is el kell végeztetni a VSD Kft. márkaszervizével vagy bármely szerződött szervizpartnerével. A szerződött szervizpartnerek listája a szervizes kereső oldalon megtalálható. A Vaillant Saunier Duval Kft.-vel történő szerződéskötés esetén a karbantartási díj a Prémium Karbantartási Szerződésben kerül rögzítésre, mely a garancia idő alatt külön kerül kiszámlázásra és évente fizetendő! Az éves karbantartás elmaradása a Kiterjesztett Garancia megszűnését vonja maga után.

Egyszeri garancia-hosszabbítási díj

A megadott díjak a 2021.01.01 után vásárolt készülékekre érvényesek. A korábban vásárolt termékek esetében a díjak ettől eltérőek lehetnek.

Nettó ár (Ft)Bruttó ár (Ft)
IsoTwin, IsoFast, Semiatek, Thelia és Thema Condens készülékek (38 kW-ig)16.00020.320
Hőszivattyúk31.18539.605

Kiterjesztett garanciális szerződéshez kapcsolódó karbantartási díjak

Nettó ár (Ft)Bruttó ár (Ft)
IsoTwin, IsoFast, Semiatek és Thema Condens készülékek29.99038.087
Thelia Condens kondenzációs készülékek34.99044.437
Hőszivattyúk29.99038.087

A részleteket is tartalmazó szerződésmintát itt tanulmányozhatja:

Prémium Karbantartási Szerződés - minta (208 kB)

Szerződő adatai

Kapcsolattartó adatai (amennyiben nem azonos a Szerződővel)

Készülék adatai

Díjfizetés

Kapcsolódó információk

Sajnos valami hiba történt küldés közben. Kérjük próbálja meg kicsit később.

Jó tudni...

A Kiterjesztett Garancia ideje alatt a felhasználó díjmentes javításra vonatkozó igényének érvényesítését kizárja, ha:

  • az üzembe helyezést nem Saunier Duvalvmárkaszerviz, vagy arra feljogosított szerződött partner szerviz végezte el, és az nem a készülékhez mellékelt szerelési, karbantartási útmutató előírásainak megfelelően történt,
  • az üzembe helyezés nem Magyarország területén történt,
  • a hiba rendeltetésellenes használat, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár, víz- vagy gáznyomás-elégtelenség, szennyezettség, vagy egyéb, a vásárlás után keletkezett okból következett be, illetve ha a készülék üzemeltetése nem a készülék dokumentációiban foglaltaknak megfelelően történt,
  • arra fel nem jogosított szerviz végez javítást, ill. átalakítást a készüléken, ill. nem a gyártó által forgalmazott, ill. engedélyezett alkatrészeket szerelnek be,
  • a felhasználó a szerződésben rögzített éves díjfizetési kötelezettségnek nem tett eleget,
  • a felhasználó nem tesz eleget a kárenyhítési kötelezettségének és ezzel további meghibásodásokat okoz,
  • a felhasználónak az átalánydíjas karbantartásra vonatkozó számlatartozása van.

Az online regisztrációt követően VSD Kft. számlát küld a kitöltött űrlap alapján 8 napos fizetési határidővel. 30 napon túli rendezetlen regisztrációkat rendszerünk automatikusan törli.