Keresés
Szakember keresése

Thema Condens (2021)

A megtakarítás öröme!

  • AquaFast: gyors felfűtés a kívánt hőmérsékletre a magasabb HMV komfort érdekében, vízpazarlás nélkül
  • Semmit se kell tenni, ha megváltozik a felhasznált gáz minősége: a készülék saját magát adaptálja (FlameFit elv)
  • A SmartShower funkciónak köszönhetően kisebb megszakítások mellett is állandó melegvíz-hőfok
  • Számszerűsíthető megtakarítás: csúcs kategóriájú kondenzációs technika, „A” energiahatékonysági osztály
  • Távszabályozási lehetőség a MiControl App segítségével

Amennyiben Ön egy megbízható, de takarékos fűtési megoldást keres, jó helyen jár. A megújult Thema Condens hőtermelők a kompakt befoglaló méretek és a letisztult dizájn mellett csendben teszik a háttérben a dolgukat, miközben magas komfortot szolgáltatnak.

Az új Thema Condens készülékek családi házak és társasházi lakások fűtésére egyaránt alkalmasak. Működésük tökéletesen összehangolt a Saunier Duval márka MiSet & MiPro Sense szabályozóival. A hőtermelő fogyasztása gazdaságos, helyszükséglete pedig csekély: elfér egy fürdőszobai sarokban, a konyhában, háztartási helyiségben, a tetőtérben vagy a pincében.

Meleg vizet szeretne? Szinte azonnal megkapja.

Az AquaFast technológia ennek az igénynek a kiszolgálására született: a víz másodpercek alatt felmelegszik, majd folyamatosan a kívánt hőfokon marad. Az AquaFast egyben azt is eredményezi, hogy kevesebb vízmennyiség vész kárba a szükséges melegvíz-hőmérséklet eléréséig (rövid várakozási idő mellett): átlagosan 2 liter, illetve 14 másodperc. Éves szinten ez 28m3 vizet és 54 óra megtakarítást jelent. Amennyiben Ön spórolni szeretne, szüksége lesz az AquaFast funkcióra.

A Thema Condens készülékek a gázminőség változásával is megbirkóznak

Többé nem kell visszahívni a beüzemelő szakembert, amennyiben a gázbeállítás módosítására lenne szükség. Az új Thema Condens készülékek automatikusan igazodnak a felhasznált gáz típusához és összetételéhez. A FlameFit technológia az égést a mindenkori gázkeverékhez igazítja, ennek következtében optimális lesz a tüzelőanyag felhasználás és csökken a károsanyag kibocsátás. Mindez olyan mértékben, hogy az égéstermék elvezető rendszert is ritkábban kell ellenőriztetni. A FlameFit ezzel is ad valamit a természetes környezet megóvása érdekében.

A meleg víz élvezete még a beszappanozás miatti lekapcsoláskor sem szakad meg

A Thema Condens az elhúzódó zuhanyozás esetére is tartogat meglepetéseket: ez a SmartShower funkció. Ennek segítségével a kívánt hőfok akkor is biztosítható, ha akár 3 percre zárja el a melegvíz csapot. Így elég ideje lesz arra, hogy beszappanozza önmagát, hogy egy újabb csapnyitás során ismételten élvezhesse a kellemes melegvíz-hőmérsékletet. A SmartShower funkciónak köszönhetően nem kerül feleslegesen meleg víz a lefolyóba, már elmúltak azok az idők, amikor csak a kívánt hőfok miatt folyatjuk a vizet.

A magas melegvíz-komfort miatt még lehet alacsony az energiafelhasználás

A jó hatásfokú kondenzációs készülék lehetővé teszi a gazdaságos gázfogyasztást: egy elavult, régi típusú hőtermelőhöz képest akár 30%-os megtakarítás is elérhető. Mindegyik Thema Condens készülék esetén az energia-hatékonyság eléri az „A” besorolást, amit egy külső hőfokszenzor és egy MiSet szabályozó hozzáadásával „A+”-os osztályra növelhetünk.

Mindez csak jó választás lehet, mert csökkennek a fűtési költségek, miközben spórolunk a fosszilis tüzelőanyagok felhasználásával.

A MiLink átjáróval online hozzáférést kap a fűtési rendszeréhez

Tudta Ön, hogy a Thema Condens készülékek bárhonnan elérhetőek? Mindezt a MiLink és a MiControl teszi lehetővé: ehhez csak egy MiLink v3 Internet modult kell vásárolni, amely a készülék aljára rendkívül egyszerűen felhelyezhető. Ezt követően már csupán az ingyenes MiControl applikációt kell letölteni okostelefonjára vagy táblagépére (Android & iOS operációs rendszerek számára).

Az applikáció a MiLink átjárón keresztül kommunikál az Ön gázkészülékével, ami könnyen áttekinthetővé teszi a fogyasztást, a fűtő és meleg víz hőfok beállítását vagy a fűtési üzem átkapcsolását takarékos üzemmódra. Az alkalmazás struktúrája teljesen azonos a hőtermelő kezelőfelületének felépítésével, így ha az egyiket már ismeri, a másik sem fog gondot okozni!

Kezelőfelület

Tesztelje a megújult kezelőfelületet szimulátorunk segítségével: Kezelőfelület szimulátor

Részletek

Részletek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

MiSet

  • Modern megjelenés és érintőgombos kezelőfelület
  • Rendkívül gyors, a burkolat megnyitása nélküli bekötés (SRT 380f + új IsoTwin Condens)
  • Kezelést segítő programozási asszisztens
  • A MiLink v3 internet modullal összekötve a MiControl applikációval távolról is működtethető

MiPro Sense

  • Gázkészülékes, hőszivattyús vagy hibrid rendszerek működtetésére (több kör esetén is)
  • Új külső megjelenés és érintőgombos kezelőfelület
  • Rendkívül gyors, a készülékburkolat megnyitása nélküli bekötés (készüléktípustól függően)
  • Kezelést segítő programozási asszisztens

Letöltések