Keresés
Szakember keresése

Nagyhatékonyságú szivattyú -

a fűtési rendszer hatékonyságának növeléséhez

Akár 76%* energiamegtakarítás is elérhető egy modern, nagyhatékonyságú szivattyúval.

A nagyhatékonyságú szivattyúk hamarosan kötelzőek lesznek

Az új fűtési rendszerekben már jó ideje csak úgynevezett nagyhatásfokú szivattyúkat lehet alkalmazni. Ezek az energiatakarékos szivattyúk környezetkímélők és pénztárcájának is jót tesznek. Az Európai Bizottság egy rendelete értelmében viszont, 2022. január 1-től a korábban kiépített régi rendszerekben esetlegesen meghibásodó, régi hagyományos szivattyúkat is csak nagyhatékonyságú szivattyúra lehet cserélni.

Készítse fel fűtési rendszerét a jövőre - még ma! Egy modern, nagyhatékonyságú szivattyúval akár 76%-os energiamegtakarítást is elérhet és amikor Ön energiát takarít meg, azzal együtt természetesen kiadásai és érezhetően csökkennek.

A nagyhatékonyságú szivattyúk előnyei

Költség-megtakarítás

A jelentősen kisebb energia-fogyasztásnak köszönhetően csökken az energiaköltség.

Rövid megtérülési idő

Egy nagyhatékonyságú szivattyú használata már 1-2 év alatt megtérül*.

Eredeti és megbízható

Nagyhatékonyságú szivattyúink az eredeti alkatrészek használatának köszönhetően magas működési megbízhatóságot biztosítanak.

Jobb a környezet számára

A csökkentett energiafogyasztás egyben környezetbarátabb felhasználást is jelent.

*A megtakarítás mértéke és a megtérülési idő a szivattyú éves üzemidejétől, a fűtési rendszer állapotától és az egyedi villamosenergia-tarifától függ.

A nagyhatékonyságú szivattyú dupla megtakarítás: energia-költsége mellett szén-dioxid kibocsájtása is csökken

Egy fűtési rendszer szivattyúi a radiátorok és a padlófűtés folyamatos vízellátását biztosítják, ezért a gáz mellett a fűtési rendszerek elektromos energiát is fogyasztanak.

A hagyományos szivattyúk azonban meglehetősen nagy fogyasztásúak, mivel többnyire megállás nélkül, vagy a legmagasabb fokozaton működnek. Ezzel szemben a nagyhatékonyságú szivattyú elektronikus fordulatszám-szabályozóval rendelkezik, így soha nem használ fel több energiát, mint amennyi szükséges.

Ez azt jelenti, hogy jelentősen kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos egyfokozatú szabványos szivattyúk. Ennek eredményeképpen a nagyhatékonyságú szivattyú a legegyszerűbb módja annak, hogy Saunier Duval készülékét energiatakarékos és környezetbarát fűtési rendszerré alakítsa.

A Saunier Duval fűtési rendszereihez illesztve

Nagyhatékonyságú szivattyúkat szinte minden Saunier Duval fűtési rendszerhez tudunk kínálni. Ezek a szivattyúk tökéletesen illeszkednek az Ön Saunier Duval készülékéhez, eredeti alkatrészként garantálják a zökkenőmentes működést és kiváló minőséget képviselnek. Hatékonyak, biztonságosak, energiatakarékosak. Keresse kivitelezőjét és kezdje el a megtakarítást már most.