Keresés
Szakember keresése

IsoTwin, IsoFast Condens tárolós gázkészülékek

Engedje gondolkodni a kazánját!

 • Maximális HMV komfort akár 2 háztartás számára is
 • Intelligens funkciók a hatékonyabb működés támogatására
 • Változatlan befoglaló méretek és csatlakozó kiosztás a gyors cseréhez
 • Energiahatékonysági osztály: „A”
 • Automatikus reagálás a gázminőség változására

IsoTwin és IsoFast Condens beépített tárolós fali gázkészülékek

Már meglévő vagy új fűtési rendszer esetén is telepítse az IsoTwin Condens (42 l) vagy IsoFast Condens (21 l) készüléket, amely a változó szükségletektől függetlenül, azonnal reagál.

Az új IsoTwin Condens teljes mértékben képes minden igény teljesíteni és így ideális készülék az akár 8 fős családi vagy ikerházak számára. Ez a hőtermelő a legmagasabb melegvíz-komfortot garantálja és egyszerre több felhasználási helyet tud kellő mennyiségű meleg vízzel ellátni. Ezen kívül arra is képes, hogy biztonsággal kifűtsön akár 200 m2 alapterületű lakóingatlanokat. Az IsoTwin Condens készülék 2 db, egyenként 21 liter űrtartalmú beépített tárolót tartalmaz. Ennek köszönhetően 10 percen belül 200 liter meleg vizet szolgáltat problémák és hőmérséklet ingadozások nélkül egy forró kádfürdőhöz. Intelligens és energia-takarékos tároló-töltési funkciójával a hőtermelő csak akkor melegíti fel a HMV tárolókat, amennyiben szükség van a meleg vízre.

Zuhanyzás közben senkit se érhessen hideg sokk!

Az új IsoTwin Condens lehetővé teszi, hogy a felhasználó a legmagasabb melegvíz-készítési kényelmet élvezhesse. A készülék innovatív, okos tároló-töltési funkciót tartalmaz, amely stabil tároló hőmérsékletet biztosít a saját fűtésszabályozó automatikus késleltetésének köszönhetően. Abban az esetben, ha valaki hajmosás vagy a beszappanozás miatt rövid időre elzárja a melegvíz csapot, a készülék nem áll azonnal vissza fűtési üzemre, hanem ugyanazt a vízhőmérsékletet tartja 3 percig. Mindez az IsoTwin Condens hőtermelőt egy intelligens kombi készülékké teszi, ami nem csak jobb melegvíz-komfortot nyújt, hanem még víztakarékos is.

Régi le, az új pedig fel: Kész a munka! Így is lehet készüléket cserélni

Mostantól kezdve még egyszerűbb és gyorsabb egy régi, beépített tárolós Saunier Duval készülék cseréje. Nem kell új furatokat fúrni, továbbá nem változtak meg a befoglaló méretek és a csatlakozások elhelyezkedése. A külső megjelenés követi az aktuális trendet: intuitív kezelőfelület és érintésre reagáló funkciógombok. Ezek előnye nyilvánvaló: még könnyebb a kezelhetőség.

Magasabb komfort, alacsonyabb gázszámla

Egy új Saunier Duval gázkészülék mindig jó választás: az IsoTwin Condens és IsoFast 21 Condens készülékek, köszönhetően a kiváló hatásfokú FlameFit égésszabályozási rendszernek és a kondenzációs technikának, „A” energiaosztályú besorolással rendelkeznek. Ez azt jeleni, hogy egy régi, elavult gázüzemű hőtermelőhöz képest akár 30%-os megtakarítás is realizálható! Mindez még tovább tetézhető: programozható helyiséghőmérséklet szabályozó és egy külső hőfokérzékelő használatával a berendezés még az „A+”-os besorolást eléri.

Innovatív égésszabályozás, amely önmagától kezeli az ingadozásokat

Már manapság is jelentősen váltakozhat a vezetékes földgáz minősége a fűtési szezon során és ez a jövőben sem lesz másként. Ez azonban semmilyen problémát nem okoz a beépített tárolós készülékek számára: az új FlameFit technológia automatikusan optimalizálja az égési folyamatot. Ennek hozadéka a legmagasabb hatásfok, valamint szükségtelen lesz a későbbi, kézi utánállítás.

Kezelőfelület

Tesztelje a megújult kezelőfelületet szimulátorunk segítségével: Kezelőfelület szimulátor

Részletek

Részletek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

MiPro Sense

 • Gázkészülékes, hőszivattyús vagy hibrid rendszerek működtetésére (több kör esetén is)
 • Új külső megjelenés és érintőgombos kezelőfelület
 • Rendkívül gyors, a készülékburkolat megnyitása nélküli bekötés (készüléktípustól függően)
 • Kezelést segítő programozási asszisztens

MiSet

 • Modern megjelenés és érintőgombos kezelőfelület
 • Rendkívül gyors, a burkolat megnyitása nélküli bekötés (SRT 380f + új IsoTwin Condens)
 • Kezelést segítő programozási asszisztens
 • A MiLink v3 internet modullal összekötve a MiControl applikációval távolról is működtethető

Letöltések