Keresés
Szakember keresése

Csomagajánlatok akár 48.000 Ft listaár-kedvezménnyel*

Ismerje meg a Thelia, a megújult Thema, vagy IsoFast Condens készülékből, valamint a választható szabályozókból és füstcsövekből álló csomagajánlatunkat

A csomagok tartalma

Azok, akik a kezdetek óta követik a Saunier Duval márka hazai életútját, tapasztalatból is nagyon jól tudják, hogy a „Thema” márkanév minden esetben a kiváló termék, valamint a magas minőség záloga. A megújult Thema Condens készülékek a kompakt befoglaló méretek és a letisztult dizájn mellett csendben teszik a háttérben a dolgukat, miközben magas komfortot szolgáltatnak.

Az új kondenzációs készülékek családi házak és társasházi lakások fűtésére egyaránt alkalmasak. Működésük tökéletesen összehangolt a Saunier Duval márka MiSet, MiPro Sense, vagy MiGo szabályozóival.

A maximális kényelem biztosítása érdekében készítünk néhány csomagajánlatot az Ön számára, rendkívül előnyös árakon. A csomagok egy Thema Condens, egy IsoFast beépített tárolós, vagy egy Thelia Condens kondenzációs készülékből, egy kompatibilis, választható szabályozóból, valamint minimum 3 db tetszőlegesen választható égéstermék-elevezető elemből állnak.

* A termékcsomagok árairól kereskedő partnereink adnak felvilágosítást.

Kereskedő partnerek

A csomagokban szereplő termékek

Választható készülékek

A csomagban legalább 1 darabnak kell szerepelnie az alábbi készülékek közül

Thema Condens 26 CS/1, vagy AS 25-CS/1: Kondenzációs üzemű fali kombi, vagy fűtő gázkészülék tároló-fűtés előnykapcsolással és beépített motoros váltószeleppel.

IsoFast 21 Condens T26-CS/1: Kondenzációs üzemű fali gázkészülék beépített rétegtöltésű HMV tárolóval.

Thelia Condens 25 vagy AS 25: Kondenzációs üzemű fali kombi, vagy fűtő gázkészülék

Amennyiben készülékcserén gondolkodik, hasznos információkat találhat készülékcsere oldalunkon is.

Szabályozók

Az összeállított csomagnak tartalmaznia kell 1 darab szabályozót is az alábbiak közül:

  • MiSet (VRT 380, VRT 380f): Modulációs üzemű, vezetékes vagy vezeték nélküli, programozható szabályozó
  • MiPro Sense (R): Vezetékes, vagy vezeték nélküli időjárás-követő szabályozó, grafikus TFT kijelzővel és érintőgombos kezelőelemekkel.
  • MiGo, MiGo Select: Modulációs, egykörös fűtési rendszerekhez alkalmazható vezeték nélküli szabályozó.
  • MiGo Link: Internetes átjáró távoli felügyelethez

A modern szobatermosztátoktól kezdve a fűtés és a melegvíz-rendszerek intelligens vezérléséig - nálunk minden helyzetre megtalálható egy intelligens megoldás.

Égéstermék-elvezetés

A csomagban legalább 3 darab égéstermék-elvezető elemnek kell szerepelnie.

A termékpalettánkon található sokszáz égéstermék-elvezető rendszerelem segítségével bármilyen elvezető rendszer kiépíthető, akár koncentrikus, akár szétválasztott kivitelű rendszerre van Önnek szüksége. A csomagba természetesen az összes szükséges elemet is beválogathatja, a lényeg, hogy legalább 3 darab kiválasztásra kerüljön.

A megépíthető rendszerekkel kapcsolatban példatárunk segítségével juthat részletes információkhoz

Nem talált az ajánlatok között Önnek megfelelőt?

Csak töltse ki szaktanácskérő űrlapunkat és küldje el nekünk. Ez alapján szakemberünk felveszi Önnel a kapcsolatot, felméri az Ön igényeit és arra megfelelő megoldást javasol Önnek.